Valentýnská akce

Svátek zamilovaných je tu a my jsme pro vás připravili speciální akci na naše vybrané produkty. Valentýnská akce platí od 14.2.2023 do 28.2.2023 a můžete vybírat z produktů uvedených níže. Všechny tyto akční produkty najdete také na našem eshopu v jednotlivých kategoriích.

Klasická palanda "Šárka"

Palanda Šárka je dělená a dá se složit jako palanda klasická nebo na dvě stejně vysoká samostatná lůžka. Pro svoji pevnost a stabilitu je vhodná nejen do dětských pokojů. 

121_palanda-sarka-hl

Manželská postel "Olina"

Pod roštem manželské postele Olina vedou dvě silné podpěry (hranoly 4,5 x 11 cm), aby se zvýšila pevnost a bezpečnost postele. Dřevěný laťový rošt v ceně výrobku.

241_manzelska-postel-olina-hl

Jednolůžková postel "Marcela"

Jednolůžková postel Marcela je pro svoji nosnost a stabilitu vhodná nejen pro děti, ale i pro dospělé. Dřevěné laťové rošty v ceně. Prostor pod postelí lze využít pro úložné boxy nebo přistýlku.

229_postel-marcela3

Rohová palanda "Linda"

Rohová palanda Linda je dělená a dá se složit jako palanda rohová, posuvná nebo na dvě samostatná lůžka. Pro svoji univerzálnost je velmi vhodná do dětských pokojů. Schůdky a dřevěný laťový rošt v ceně výrobku.

55_palanda-linda-hl

Posuvná palanda "Linda"

Posuvná palanda Linda je dělená a dá se složit jako palanda rohová, posuvná nebo na dvě samostatná lůžka. Pro svoji univerzálnost je velmi vhodná do dětských pokojů. Schůdky a dřevěný laťový rošt v ceně výrobku.

61_posuvna-palanda-linda-hl

Vyvýšená postel "Alice"

Jednolůžková vyvýšená postel Alice vám ušetří prostor, je dělená a dá se složit i jako jednolůžková postel. Žebřík a dřevěné laťové rošty v ceně. Žebřík je zavěšen na háčkách a dá se snadno přesunout.

163_alice-new-hl